تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

واکنش وزیر صمت به عرضه خودرو در بورس

واکنش وزیر صمت به عرضه خودرو در بورس وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه عرضه خودرو در بورس کارشناسی نیست، گفت: تحریم باعث شده که واردات خودرو متوقف شود لذا بازار رقابتی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رزم حسینی درباره با عرضه خودرو در بورس کالا، بیان داشت: این طرح در مجلس شورای اسلامی مطرح شده و در کمیسیون صنایع مجلس نیز روی جزئیات آن کار می شود اما اجرای آن هنوز قطعی نیست.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که آیا با اجرای طرح عرضه خودرو در بورس کالا موافق است، گفت: خیر با اجرای طرح عرضه خودرو در بورس کالا موافق نیستم زیرا اجرای این طرح کار کارشناسی شده ای نیست.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه برای متعادل سازی قیمت خودرو وزارت صمت چه پیشنهادی بهتر از عرضه خودرو در بورس را دارد، گفت: همکاری خوبی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی وجود دارد لذا طرحی وزارت صمت برای قیمت گذاری خودروها به مجلس ارائه داده است که کمیسیون اقتصادی مجلس هم با آن طرح موافقت کرده است بنابراین در انتظار فرصتی برای اجرای این طرح هستیم و امیدواریم با اجرای این طرح قیمت ها بهتر شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در این طرح خودروها به دو گروه خودروهای عمومی و غیرعمومی ( مثلا خودرویی مانند دناپلاس که مشابه دارد و علاوه بر کمپانی خارجی مشابه آن را شرکت داخلی نیز تولید می کند) تقسیم می شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در مورد جزئیات این طرح با شورای رقابت گفت وگو شده است و در تعامل با مجلس هستیم که امیدواریم اجرای آن روی قیمت ها تاثیرگذار باشد.

 

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات قیمت گذاری خودرو باید در کنار تولید داخلی واردات معقول انجام شود، گفت: در این صورت فضا رقابتی می شود، تولید افزایش می یابد و قیمت ها نیز کاهش می یابد.

 

رزم حسینی با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری تولید را افزایش نمی دهد، گفت: ظرفیت تولید خودرو در ایران بالغ بر 2 میلیون خودرو است و با این میزان تولید کاملا نیاز داخل را می توان تامین کرد.

 

وی با بیان اینکه در یک مقطعی یک میلیون و 600 هزار خودرو در کشور تولید می شد، بیان داشت: در آن زمان برای خرید خودرو وام پرداخت می شد لذا این مساله حاکی از آن است که تقاضایی برای خودرو نبوده است.

 

وی اظهار داشت: شرایط تحریم باعث شده که واردات خودرو قطع شود لذا بازار خودرو رقابتی نیست.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که آیا واردات خودرو آزاد خواهد شد، گفت: طبق برنامه بودجه امسال واردات خودرو ممنوع است البته در این مورد باید منتظر سیاست های دولت بعدی و تصمیمات آن ها ماند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار